MEKINRO NA STRANI ĐOKOVIĆA: Tužno je kako se sve završilo, svi znamo šta se dešavalo

Novosti online

17. 01. 2022. u 11:18

BIVŠI američki teniser i sedmostruki osvajač grend slem turnira DŽon Mekinro gostujući na ESPN televiziji govorio je o dešavanjima u Australiji koja su zadesila Novaka Đokovića.

МЕКИНРО НА СТРАНИ ЂОКОВИЋА: Тужно је како се све завршило, сви знамо шта се дешавало

FOTO: AP

Mekinro je bio razočaran onim što se dešavalo u Australiji i kakav je tretman Đoković tamo imao, ali je takođe bio razočaran i krajnjim ishodom.

- Apsolutna šala je ono što se događalo tokom tih 12 dana. Tužno je kako se završilo. To je totalno sr****. Ako odluči da se ne vakciniše, a australijske vlasti kažu: ''Ne možete doći, ako niste vakcinisani'', onda je to kraj priče. Crno ili belo - rekao je Mekinro.

Amerikanac je podržao Đokovića i kada je u pitanju vakcinacija, rekavši da ima slobodno pravo da li će ili neće da prihvati vakcinu.

- On odlučuje da li će da se vakciniše ili ne. Ima veoma čvrsta uverenja na koja ima pravo.

Mekinro se i zapitao zašto je Novaku prvobitno dozvoljeno medicinsko izuzeće, a onda mu je ono oduzeto nakon što je otišao u Australiju.

- Ta ideja da vlada i ljudi koji su mu dali izuzeće nisu bili u dogovoru jedni s drugima. Žao mi je, ja je ne prihvatam. Svi su znali šta se dešava. Ne možete da uradite ovo nakon što date izuzeće - rekao je bivši američki teniser.

Mekinro je inače poznat kao veliki Đokovićev navijač, što je istakao i u intervjuu za ESPN. Kao razlog tolikih uspeha srpskog tenisera naveo je upravo rizik, kao što je bio i ovaj odlazak u Australiju, bez kog Đoković ne bi postao to što je danas.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

(Telegra.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SAMO DA BUDEM ZDRAVA! Olga Danilović za Novosti sa Rolan Garosa gde je stigla na korak od glavnog žreba