NAKON sramotnog tretmana koji je doživeo u Australiji, Novak Đoković se vratio u Srbiju. On je doputovao letom iz Dubaija.

TREBAO JE NA DOCEK DA DODJE I AUSTRALIJSKI AMBASADOR

17.01.2022. 12:55

DA SE IZVINE COVEKU, ZA TORTURU KOJU JE NACINILA NJEGOVA VLAST, koja se ponasala okrutnije i od Hitlerovih nacista za vreme odrzavanja OI 1936. godine u Berlinu, kada su se okomili na Dzejmsa "Dzesi" Ovena, koji je kako rekoh bolje prosao od Noleta.

Ognjen

17.01.2022. 13:31

Паметно поступа што не даје никакве изјаве. Тако и треба да остане. Убудуће треба да буде тешко доступан за давање било каквих интервјуа и да врати медијима "мило за драго" због овакве хајке коју су подигли против њега и гомиле просутих лажи, псовки и увреда. Треба да га моле да им нешто изјави. Невероватно је то Аустралијско поимање права. Њему су судили на основу неког чланка који је писао ко зна какав новинар и како је пренео његове речи. Пресудили су му на основу тога шта би могло да се деси. То је нечувено. Обично се суди за нешто што је неко урадио, а не нешто што би неко други могао да уради. Како су они навели да би Новаково присуство у Аустралији могло да подситче антиваксерски покрет, коме он уосталом нигде није дао подршку. Понашају се као хистерични острашћени расисти.

Prosto Ko Pasulj

17.01.2022. 14:42

Neka se vakcinise, kvantni aparati ponistavaju stetnost vakcina. Onda nek igra gde hoce. A Australijance nek osisa na sudu ko ovce!!!

Boba

17.01.2022. 15:54

Ognjen, on ne daje izjave jer je to dogovor sa ATP. Strani mediji su javili da 10 dana neće davati izjave. To znači dok traje turnir u Australiji.

buki

17.01.2022. 16:20

Tako sam srećna što je preskočio ove zlobne medijske hijene. Neka su džabe doputovali iz Australije, SAD i ostalih ''prijateljskih'' destinacija. Sad nalevokrug, pa marš tamo odakle ste došli!