ĐOKOVIĆ DANAS NEĆE BITI DEPORTOVAN: Evo kada pada odluka o Novakovoj sudbini!

Novosti online

06. 01. 2022. u 08:56

NI danas nećemo znati kakva je sudbina Novaka Đokovića. Njegovo saslušanje je pomereno a konačna odluka trebalo bi da "padne" u ponedeljak.

ЂОКОВИЋ ДАНАС НЕЋЕ БИТИ ДЕПОРТОВАН: Ево када пада одлука о Новаковој судбини!

FOTO: TSS/Neda Miletić

Đoković će prenoćiti u Australiji i ovog puta, dok se čeka saslušanje povodom njegovog slučaja, nakon što se žalio sudu.

Đokoviću je bila ukinuta viza za ulazak u Australiju, a mediji u toj zemlji su otkrili i zašto.

Međutim, poslednje informacije iz Australije kažu da se ministarka unutrašnjih poslova Karen Endruz neće protiviti privremenoj zabrani deportovanja Novaka Đokovića.

To znači da će Đoković prenoćiti u Australiji i sačekati petak, dok ostaje da se vidi kakav će biti slučaj u narednim danima.

Kako se navodi, Đokovićev advokat insistira na tome da Srbin ostane u Australiji sve dok se ne donese konačna odluka, koja je planirana za ponedeljak ujutro po australijskom vremenu.

Sudija Entoni Keli želi da Đokovićevi advokati podnesu dokaze i podneske do 14 časova u subotu, a da tim ministarke Endruz to učini to 20 časova u nedelju.

Sud će se ponovo sastati u ponedeljak u 10 časova, odnosno u ponoć između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede