VATRENA RUMUNKA POLUDELA ZA NOVAKOM I SRBIJOM: Burno je proslavila trijumf nad Kazahstanom, šta će biti protiv Hrvata (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2021. u 09:29

ATRAKTIVNA rumunska teniserka Andrea Prisakariu sa ushićenjem je ispratila četvrtfinalni duel Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana.

ВАТРЕНА РУМУНКА ПОЛУДЕЛА ЗА НОВАКОМ И СРБИЈОМ: Бурно је прославила тријумф над Казахстаном, шта ће бити против Хрвата (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Andrea je navijala za Srbiju i to nije krila na društvenim mrežama, a pobednički poen u odlučujućem meču, u kojem su Novak Đoković i Nikola Ćaćić u tri seta savladali Golubjeva i Nedovjesova, proslavila je uz pesmu "Dobro došli, šampioni" koju izvodi Neda Ukraden.

I u toku meča je bila oduševljena srpskim dubl parom, pa je čak koristila zaljubljen "emodži", ali i rakete uz Novaka i Nikolu.

Andrea je postala poznata široj javnosti nakon turnira u Klužu gde je skrenula pažnju na sebe svojom upečatljivom pojavom, nakon čega je njena popularnost na društvenim mrežama značajno skočila.

Meč Srbije i Hrvatske odrediće finalistu ovogodišnjeg Dejvis kupa, a možda ćemo da vidimo za koga će Prisakariu navijati kada na terenu preko puta srpskih budu hrvatski teniseri. Verovatno za Novaka i društvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede