NEMCI BI ČEKIĆ ZA NOVAKA: Đoković ponovo meta žestokih napada

Novosti online

30. 11. 2021. u 10:45

ŠTA li će raditi kad ne bude Novaka Đokovića? Pitanje za zapadne medije koji se utrkuju da napišu nešto loše o Srbinu ili izvuku iz konteksta.

НЕМЦИ БИ ЧЕКИЋ ЗА НОВАКА: Ђоковић поново мета жестоких напада

Foto: Tanjug/AP

Iako ima mnogo prostora za pisanje o Dejvis kupu ili još jednoj završenoj godini Đokovića na vrhu ATP liste, svi što dublje "zavlače nos" u Melburn.

Australijan open je centralna tema svih teniskih zbivanja, a u njemu je glavni glumac Novak Đoković. Da li će se Srbin pojaviti na prvom grend slemu sezone - svi bi voleli više da objave prvi vest nego kada će doći kraj koroni.

Jednostavno, Novak je trn u oku zapadnim medijima, koji sada komentarišu izjavu Srđana Đokovića da njegov sin neće pristati na ucene iz Melburna.

Nemci kao da su jedva dočekali, pa je nemači Sport1 objavio tekst o Đokoviću nakon komentara njegovog oca Srđana da najverovatnije neće igrati na Australijan openu.

- Bio bi to pravi čekić za Đokovića! Rasprava o Novaku Đokoviću, vakcinisanju i Australijan openu traje već jako dugo, a za sve je kriv Đokovićev skepticizam. Dosad su mnogi mislili da će Đoković ipak nastupiti na prvom grend slemu sezone, ali sada se čini da je njegov otac Srđan dao do znanja kako to nije verovatno - stoji u tekstu nemačkih medija, koji bi rado videli svog Sašu Zvereva na Novakovom mestu, ali tu priču još dugo neće gledati...

Đoković krije karte, ne izjašnjava se i uživa u Madridu, gde će pokušati da Srbiji donese još jedan trofej u Dejvis kupu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati