ĐOKOVIĆ SIGURNO IDE U AUSTRALIJU: Mnogo je toga u igri da bi propustio Melburn

Novosti online

11. 11. 2021. u 12:17

AUSTRALIJANCI ne prestaju sa pretnjama teniserima i teniserkama.

ЂОКОВИЋ СИГУРНО ИДЕ У АУСТРАЛИЈУ: Много је тога у игри да би пропустио Мелбурн

Foto: AP

Ko ne bude vakcinisan neće moći igrati na prvom grend slemu sezone. Danil Medvedev je najavio da sigurno dolazi, što znači da je primio vakcinu.

Nekadašnja austrijska teniserka Barbara Šet je bacila crv da je i Novak Đoković primio vakcinu, ali sve to je još u fazi nagađanja i na dalekom štapu.

U priču se uključio i Tod Vudbridž, nekada legendarni dubl igrač, koji veruje da će se Srbin pojavati u Melburnu i pokušati da osvoji desetu titulu na Australijan openu.

- Mnogo toga je u igri da bi Đoković propustio turnir u Melburnu. Za mene bi bilo nezamislivo da ne dođe. Ubeđen sam da će igrati - izjavio je Vudbridž.

Novak je trenutno po broju najvećih titula izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Sva trojica su osvojila po 20.

- Jasno mi je da Novak ima neke svoje principe u koje veruje. Da nije tako ne bi u jednom trenutku odlučio da promeni način ishrane. Vidi se kakve je rezultate ostvario - izjavio je Australijanac.

Za Vudbridža je veći problem šta će biti posle Australije.

- Sve je stvar Novakovog izbora. Jasno je, međutim, da će sve više turnira zahtevati vakcinaciju i da će u nekom trenutku morati, ako već nije, da se odluči na taj korak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade