NEKADA VELIKA NADA BELOG SPORTA, ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE: Prelepa Crnogorka promenila profesiju, pa nastavila da zarađuje

Novosti online

11. 11. 2021. u 10:42

TAMARI Bojanić su ne tako davno predviđali blistavu tenisku karijeru, a ona danas gradi karijeru modela na najpoznatijem sajtu za odrasle, gde prodaje svoj provokativni sadržaj.

НЕКАДА ВЕЛИКА НАДА БЕЛОГ СПОРТА, ЗАВРШИЛА НА САЈТУ ЗА ОДРАСЛЕ: Прелепа Црногорка променила професију, па наставила да зарађује

Foto: Privatna arhiva Instagram

I to za deset dolara, odnosno 1.020 dinara, kolika je mesečna pretplata na Tamarin profil na "Onlifensu".

Bojanićeva je veoma mlada bila čak i članica Fed kup reprezentacije Crne Gore 2014. i 2015, imala je fenomenalne juniorske rezultate, a u profesionalnoj karijeri svega nekoliko mečeva, zbog čega je bila na VTA listi plasirana tek nešto iza 1000. mesta.

Međutim, odlučila je da batali karijeru u "belom sportu", drastično promeni izgled i posveti se društvenim mrežama i modelingu, a jedna od platformi koja spaja te dve stvari je upravo pomenut sajt za odrasle.

Tamara ima prilično "praćene" profile i na Instagramu i Tiktoku, gde takođe objavljuje pretežno provokativan sadržaj, ali verovatno i ublažen u odnosu na sajt za odrasle na kom granice ne postoje.

Tamara Bojanić je bila reprezentativka Crne Gore, to mesto je zaradila odličnim igrama na evropskim terenima, a 2012. je bila šampionka Crne Gore u konkurenciji seniora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere