NOVI MISTERIOZAN NESTANAK U BEOGRADU: Posle boksera i rvačima se gubi svaki trag

Novosti online

11. 11. 2021. u 10:10

DVOJICA marokanskih rvača trebalo je da se takmiče na Svetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavalo od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.

НОВИ МИСТЕРИОЗАН НЕСТАНАК У БЕОГРАДУ: После боксера и рвачима се губи сваки траг

Beoinfo

- Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristila su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju - na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsednik Rvačke federacije Maroka, navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Meskout je naveo i da "iza bekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije".

Prema informacijama "Radija Slobodne Evrope", sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvek nalaze na teritoriji naše zemlje.

Ovo je u poslednje vreme samo jedan od primera marokanskih sportista koji učešće na međunarodnim takmičenjima koriste da pobegnu iz domovine.

Sportisti Maroka, a i aktivisti, su prema pisanjima tamošnjih medija često poručivali da sportski sistem u toj afričkoj zemlji nije razvijen i da ne obezbeđuje neophodnu podršku mladim sportistima da razvijaju svoje veštine.

Podsećanja radi, juče se pojavila informacija o nestanku boksera iz DR Konga u prestonici Srbije, ali prema pisanju RTS-a iz MUP-a su to demantovali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024