SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo kada i gde možete da gledate epsko finale Đoković - Medvedev

Novosti online

06. 11. 2021. u 19:25

NEDELjNO finale Pariskog mastersa biće susret dva trenutno najbolja tenisera sveta, ujedno i dva poslednja osvajača ovog turnira, ali i jedine dvojice osvajača gren slem titula u godini na izmaku, Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

СВЕ СПРЕМНО ЗА СПЕКТАКЛ: Ево када и где можете да гледате епско финале Ђоковић - Медведев

Foto: AP

Taj meč biće odigran u nedelju  pariskoj dvorani Bersi sa početkom ne pre 15 časova. Ovaj meč moći će da gledaju građani Srbije koji imaju Sportklub, a čitaoci portala "Novosti" će moći da prate tekstualni prenos uživo.

Biće to njihov deseti duel na Turu, a treće finale. Novak je obezbedio prvo mesto na kraju godine, istorijski i rekordni sedmi put biće broj jedan u noći između 31. decembra i 1. januara, od ranije je rkorder u Parizu sa pet pehara, ali će želeti da se osveti Danilu za jedini poraz na gren slemovima ove godine.

Medvedev je u polufinalu lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa Sašom Zverevim. Njegov motiv, pored odbrane titule, biće i da smanji bodovni zaostatak za Noletom na 1500 poena. To mu može značajno pomoći u pokušaju da svrgne najboljeg svih vremena sa tniskog trona u narednoj godini, pošto u slučaju da Novak ne bude nastupio na Završnom turniru u Torinu, a Danil tamo odbrani titulu, u narednu sezonu mogu ući bodovno poravnati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!