"NE TERAJTE NOVAKA DA SE VAKCINIŠE": Britanska doktorka napravila haos, za sve je "kriv" Đoković

Novosti online

24. 10. 2021. u 10:42

Poznata britanska doktorka, Rene Henderkamp, stala je u odbranu Novaka Đokovića zbog situacije povodom Australijan opena.

НЕ ТЕРАЈТЕ НОВАКА ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Британска докторка направила хаос, за све је крив Ђоковић

FOTO: Tanjug

Naime, spekulacije da Novaka neće pustiti u Melburn i da ga uslovljavaju sa vakcinom protiv korone je i te kako naljutilo eminentnu doktorku.

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu - napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da priča,m a u tome ga je podržao Danil Medvedev.

- On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. Njegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije.

Doktorka pokrenula je lavinu komentara. Mnogi su je podsetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, Novakovi fanovi podržali su Rene, drugi su je napali.

- Njegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere