"ĐOKOVIĆ JE KAO JA" Ibrahimović: Novak je Balkanac, a kad on eksplodira...

Novosti online

03. 10. 2021. u 22:00

Zlatan Ibrahimović smatra da je Novak Đoković sa pravom najbolji na svetu.

ЂОКОВИЋ ЈЕ КАО ЈА Ибрахимовић: Новак је Балканац, а кад он експлодира...

FOTO: AP/Tanjug

Čuveni švedski golgeter govorio je u intervjuu za klupsku televiziju Milana, čiji je član, o brojnim temama. Najuspešniji srpski i svetski teniser bio je jedna od njih.


Upitan zašto mu se Novak Đoković toliko sviđa, "Ibra" je odgovorio ovako:


- Prvo, on je jedna prava balkanska glava: kada vam ona "eksplodira", onda ste vi, zapravo, dobri; kada se razbesnite, tada dajete ono najbolje što imate u sebi. Tada ste više fokusirani, više posvećeni, počeo je napadač Milana svoju priču o srpskom asu.

Foto: AP

Zlatan Ibrahimović

Tome je, gotovo u dahu, dodao i sledeće:


- Kada Nole igra i razbesni se, tada iz njega pokulja maksimum, pa se i ja tada osetim živim. Đoković vam je kompletan sportista. Znate, kada nemate iskustva, onda vam glava baš i nije gde treba (u takvim, napetim situacijama). Sa iskustvom vam i mentalitet napreduje. Nole vam je, zapravo, poput mene!, zaključio je Zlatan Ibrahimović.

FOTO: Tanjug

Novak Đoković

Podsetimo, Novak Đoković je i dalje najbolje rangirani teniser na svetu, ali u ovom trenutku nije poznato da li će igrati u nastavku aktuelne sezone jer na njegovom zvaničnom internet sajtu kao sledeći turnir na kome će nastupati - nije naveden nijedan od preostalih u 2021. godini.


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)