NOVE OPTUŽBE NA RAČUN ZVEREVA! Davio bivšu devojku i govorio joj: "Nadam se da ćeš umreti"

Novosti online

26. 08. 2021. u 11:33

BIVŠA devojka Aleksandra Zvereva, Olga Šaripova, koja je već javno govorila o problemima u vezi sa nemačkim teniserom, ponovo se oglasila, ovog puta sa novim optužbama za maltretiranje.

НОВЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЗВЕРЕВА! Давио бившу девојку и говорио јој: Надам се да ћеш умрети

Foto: EPA-EFE/ YOAN VALAT

Govorila je o prethodnim slučajevima nasilja u NJujorku i na Lejver kupu, a konačno su se rastali posle incidenta u Šangaju. Ona je pričala o novim stvarima za magazin Slate.

Šaripova kaže da je tada ponudila Zverevu da raskinu i da ona ode kući u Moskvu. Zverev je odbio, prema rečima Šaripove, ali je rekao da mu je otežala koncentraciju za sledeći meč.

- Nisam imala osećanja, emocije, reči. Počeo je ponovo mene da krivi i da govori da je on žrtva u celoj situaciji.

Zverev je predložio da ona ne bi trebalo da bude na njegovom meču s Rubljovom tog dana, i ona se saglasila.

- Već sam bila na samom dnu. A on je rekao: "Ako je tako, onda bi trebalo da spakuješ svoje stvari i da od..beš". Rekla sam: ’OK! Odleteću za Moskvu. Vratićeš se, a ja ću biti negde drugo" - ispričala je ona.

Tada se desilo fizičko nasilje. Šaripova kaže da je potom otišla da se istušira, a da je Zverev nastavio da joj prebacuje ispred vrata kupatila.

- Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: "Spakuj odmah stvari i idi’. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde.

U tom trenutku, prema rečima Šaripove, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije.

Kaže da ju je zgrabio za grlo i pritisnuo je na keramički zid kupatila.

- Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje - pričala je ona i dodala:

- Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka.

Šaripova kaže da ju je Zverev vređao dok ju je udarao.

- Počeo je da mi govori stvari poput: ’Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu "Ok, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’ - ispričala je Šaripova"...

Šaripova kaže da je, naposletku, Zverev nekoga pozvao telefonom i otišao iz sobe. Nakon što se zaključala u kupatilu, čula je još jedan glas s druge strane vrata: bio je to Aleksander senior, otac Zvereva.

- Imaš do uveče da spakuješ stvari. Ukoliko ne odeš, tužiću te, jer imam fotografije kako udaraš mog sina. Bila sam gola na podu kupatila, celo telo mi je gorelo. Kada je otišao, bila sam toliko emotivno pala da sam samo počela da se smejem. Da plačem i da se smejem. NJegov otac je rekao: Ti si đubre. Nisi nam potrebna.

Šaripova nije jedina bivša devojka Saše Zvereva koja ga je optužila za nasilje. Brenda Patea, koja je početkom godine raskinula s njim, u martu je rodila ćerku, ali je istakla kako ne želi da Zverev ima učešće u odgoju male Majli iako je još tokom trudnoće priznala da je on otac.

(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)