PRVO mesto na ATP listi koje drži Novak Đoković dodatno je učvršćeno posle poraza Rusa Danila Medvedeva od zemljaka Andreja Rubljova sa 2:1.

Miloš

22.08.2021. 09:49

Presticice on sledeće godine i rekord Štefi Graf, verujem da može stići do 400 nedelje na poziciji broj 1 i tako postavi rekord koji neće biti niko u mogućnosti narednih 100 godina da stigne.

stari doktor

22.08.2021. 10:06

Štefi Graf je ovo postigla zahvaljujući navodno duševno poremećenom obožavaocu koji je zabio nož u leđni mišić Moniki Seleš koja je u to vreme dominirala tenisom, a posle toga nikako n ije mogla da se vrai u staru formu, delom iz fizičkih, a delom iz psihičkih razloga, zaplašena za sopstveni život od nekoga drugog mogućeg Štefinog "ludaka". Tako je Štefi produžila nezasluženo svoju vladavinu.

buki

22.08.2021. 12:30

@stari doktor - Takvih ludačkih obožavalaca Federera ili Nadala se plašim i kada je Novak u pitanju. Prošle godine ona savijuša, a ko zna šta su smislili za ovu godinu. Kod Amera definitivno ''cilj opravdava sredstvo', a moralne norme bukvalno ne postoje, tako da mnogo sreće želim Đokoviću, kako na, tako i van terena. Za početak, mislim kako treba da povede svog kuvara, da ga ne bi otrovali ili ubacili neku nedozvoljenu supstancu, zbog koje bi mu sledila diskvalifikacija.