"ZABRINUT SAM ZA RAFINU BUDUĆNOST": Bivši španski teniser strahuje da se bliži kraj Nadalove karijere

Novosti online

20. 08. 2021. u 17:34

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal objavio je danas da je završio sezonu zbog povrede. Povodom toga se oglasio i Aleks Koreča.

ЗАБРИНУТ САМ ЗА РАФИНУ БУДУЋНОСТ: Бивши шпански тенисер страхује да се ближи крај Надалове каријере

FOTO: AP

Informacija koju je objavio osvajač 20 grend slem titula uzdrmala je teniski svet i sigurno da su se mnogi zabrinuli sa budućnost "bika sa Majorke".

Nekadašnji španski igrač, Aleks Koreča, je zabrinut odlukom koju je Nadal doneo.

- Kada je saopštio da neće igrati u Torontu i Sinsinatiju, pitali smo se hoće li biti spreman za Ju-Es Open. Nažalost, nije. To je šokantna vest, jer smo želeli da igra u Njujorku - rekao je Koreča.

Bivšeg dvostrukog finalistu Rolan Garosa brine i to što Rafa nije igrao Vimbldon, pa zbog toga strahuje za njegovu karijeru.

- Ali ako nije potpuno spreman i zdrav, normalno je da mu treba vremena da se oporavi. Ipak, ono što me zabrinjava je činjenica da se prethodno povukao sa Vimbldona i Ju-Es Opena. To znači da je povreda ozbiljnija nego što smo mislili. Pomalo sam zabrinut za njegovu budućnost - istakao je Koreča.

Podsetimo, Nadal boluje od Miler-Vajsove bolest. To je bolest kosti stopala koja izaziva veliku bol pri svakom pokretu. Sjajni Španac nju vuče još od 2005. godine, ali čini se da mu sada zadaje najviše problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)