TREJSI OSTIN O VELIKOJ TROJCI: "Nadal i Federer su kao Majka Tereza i Dalaj Lama, Novak je poput Mekinroa, Nastasea i Konorsa"

Novosti online

03. 08. 2021. u 17:43

TREJSI OSTIN, nekadašnja velika nada američkog i svetskog tenisa koju su povrede suputale u osvajanju belog sporta, komentarisala je dešavanja sa olimpijskog turnira, odnosno meča za treće mesto u kome je najbolji teniser sveta Novak Đoković iskalio bes na reketu.

ТРЕЈСИ ОСТИН О ВЕЛИКОЈ ТРОЈЦИ: Надал и Федерер су као Мајка Тереза и Далај Лама, Новак је попут Мекинроа, Настасеа и Конорса

FOTO: Tanjug

- Pre svega, Đoković implodira. U životu nisam videla nekoga da pogodi lopticom mrežu, a da nakon toga baci reket na tribine. Ne možemo ga porediti sa Nadalom i Federerom, oni su Majka Tereza i Dalaj Lama tenisa. Mislim, oni ništa ne rade što ne treba. Da je igrao u eri Mekinroa, Nastasea i Konorsa, on bi bio četvrti sa takvim ponašanjem - rekla je Ostin, a onda priznala da očekuje da Novak zablista na US Openu.

- On je perfekcionista, ima neke momente kada se slomi. Ni on ne voli te trenutke. Niko nije perfektan, svi smo ljudi i nije lako ići ka tome da si najbolji u istoriji. Novak je broj jedan na svetu, ima previše pritisaka sa svih strana. Osvojiće Zlatni slem. Već je osvojio tri Grend slem, zašto ne bi osvojio i četvrti? - zaključila je Ostin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna