BORIS BEKER PONOVO O NOVAKU ĐOKOVIĆU: "Pokušao sam da mu objasnim, ne radi se samo o njemu!"

Novosti online

20. 07. 2021. u 15:47

ČUVENI nemački teniser Boris Beker često se upušta u komentarisanje postupaka najboljeg igrača današnjice.

БОРИС БЕКЕР ПОНОВО О НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Покушао сам да му објасним, не ради се само о њему!

Foto AP

Beker, koji je svojevremeno bio trener Novaka Đokovića, je poznat i po kontroverznim stavovima, pa je tako nedavno savetovao Đokoviću da odustane od Olimpijskih igara ne shvatajući šta njemu Srbija predstavlja, dok je ovoga puta komentarisao odnos publike prema najboljem teniseru sveta.

Naime, ako Novak igra protiv Federera ili Nadala - onda navijaju za njih, a ako igra protiv autsajdera - ponovo je publika na toj strani, kao što je to bilo u finalu Vimbldona protiv Matea Beretinija.

- Ne radi se više samo o njemu, on je prvi na listi, najbolji je teniser na svetu i onda je nekako logično da autsajder, onaj ko igra sa njim, dobija veću podršku - izjavio je Boris Beker gostujući u podkastu “Eurosporta” i dodao:

- Meni je to sasvim normalno da ne samo da želite da vas poštuju, već i da vas vole kada ste klasa od igrača tako dugo. Šta je u tome loše?

Na Vimbldonu su navijali protiv Đokovića na svakom meču, pa je bilo i “obračunavanja” sa nepristojnim gledaocima, posebno tokom duela sa Denisom Kudlom.

- Novak to vidi kao znak nepoštovanja, to što publika nije bila uz njega. Pokušavao sam da mu objasnim nekoliko puta da se radi o tome da su uz autsajdera, a ne toliko protiv njega - zaključio je Beker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna