BASTIJAN NE ŽALI PARE NA ANU: Švajnštajger dolazi u Beograd i sprema iznenađenje za Srpkinju, a ono košta 600.000 evra

Novosti online

15. 06. 2021. u 15:46

NEKADAŠNjA srpska teniserka Ana Ivanović i njen muž i proslavljeni fudbaler Bastijan Švajnštajger 12. jula ove godine će obeležiti čak pet godina braka.

БАСТИЈАН НЕ ЖАЛИ ПАРЕ НА АНУ: Швајнштајгер долази у Београд и спрема изненађење за Српкињу, а оно кошта 600.000 евра

FOTO: EPA

Pre nešto manje od pet godina venčali su se u Veneciji, a sad je red došao na mali jubilej u njihovom zajedničkom životu.

Bivši nemački reprezentativac je doneo odluku da za ovaj datum spremi posebno iznenađenje svojoj supruzi. Bastijan je odlučio da Ani kupi stan u Beogradu za koji će izdvojiti čak 600.000 evra, piše “Kurir”.

Bastijan želi da kupi nekretninu u trenutno najelitnijem delu grada. Fudbaler je agentima za nekretnine dao ovlašćenje da u njegovo ime odaberu nekretninu na trenutno najtraženijoj lokaciji, ali ono što mu je važno jeste da stan bude orijentisan na obe strane sveta i da ima pogled na ceo grad, prenosi isti izvor.

Do sada su Ana i Bastijan sa sinovima Lukom i Leonom boravili u stanu njenih roditelja u Novom Beogradu, a kada se čuvena kula bude završila, tamo će biti njihova baza kada budu u Srbiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa – rekla je jednom prilikom Ana za medije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna