"NE VERUJEM DA MOGU DA PROĐEM NOVAKA: Federer se unapred predao protiv Đokovića

Novosti online

04. 06. 2021. u 15:34

RODžER Federer odlično igra na Rolan Garosu i uspešno je preskočio dve prepreke u vidu Denisa Istomina i Marina Čilića. Ipak, Švajcarac nije siguran da će stići do meča sa Novakom Đokovićem.

НЕ ВЕРУЈЕМ ДА МОГУ ДА ПРОЂЕМ НОВАКА: Федерер се унапред предао против Ђоковића

Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Njih dvojica bi trebalo da se sastanu u četvrtfinalu, ali osmi teniser sveta je svestan da u ovom momentu nema mnogo šansi protiv najboljeg na svetu, posebno na šljaci.

- I dalje ne verujem da je moguće da idem toliko daleko na ovom turniru ili da prođem Novaka. U prvoj rundi nisam iznenadio sebe, ali jesam u drugoj. Sada mi preostaje da vidim kako će telo da mi reaguje. Mentalno sam sve jači - rekao je Federer.

Dodaje da u Parizu igra bolje nego što je očekivao. Oseća se značajno bolje, ima više energije na terenu i jedino je pitanje kako će se osećati na terenu kada bude igrao u narednim rundama.

- Sve više samopouzdanja imam. Osećam da sam sam sebe iznenadio. Nisam očekivao da ću ovako dobro da igram, da će mi ostati energije. To je sve što mi treba... Biće zanimljivo videti kako ću se osećati dan kasnije. Biće to za mene test - zaključuje osvajač 20 grend slem titula.

Federer će u trećem kolu igrati protiv Nemca Dominika Kepfera i nema nikakve dileme da je favorit i u tom duelu.

Zapratite Novost sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna