NOLE NE IGRA U TOKIJU? "Ako ne bude navijača na OI, razmisliću da li da idem u Japan"

Đ. S.

27. 05. 2021. u 20:05 >> 20:09

NOVAKU Đokoviću je sve lakše sa publikom.

НОЛЕ НЕ ИГРА У ТОКИЈУ? Ако не буде навијача на ОИ, размислићу да ли да идем у Јапан

Foto: Tanjug

Najbolji teniser planete, potpomognut podrškom sa 30 odsto popunjenih tribina TC "Novak", "počistio" je sa terena Federika Koriju za nepunih sat vremena (6:1, 6:0), u četvrtfinalu beogradskog ATP turnira, i zakazao okršaj sa Andrejem Martinom u polufinalu.

- Ovaj turnir igram kod kuće, to je retkost za mene. To su posebne prilike u kojima uzimam što više mogu. Presudan faktor danas bili su ljudi koji su došli - publika. Kada sam čuo da će biti navijača, promenilo se raspoloženje, dobio sam dodatni motiv i odigrao možda i najbolji meč ove godine - rekao je Đoković.

Za Novaka, prisustvo publike je jedna od najbitnijih stvari i kada je u pitanju odlazak u Japan, na Olimpijske igre. Sve se više može čuti da u Zemlji izlazećeg sunca vlada mišljenje da bi Igre trebalo otkazati, ili makar održati bez navijača, ali srpskog asa, zasada, to ne brine.

- Nisam pratio previše šta se dešava u Japanu i ne znam koliko je njih protiv toga. Ne bih da se oslanjam previše na medijska izveštavanja, mnogo je tu nagađanja i interesa. Ako se radi iz studija i ako se narod pita, to treba da se radi na području čitave države Japana. Ne znam da li je dobro ili ne da se održavaju, ali planiram da ih igram dokle god da je dozvoljena publika. Da nema uopšte publike, razmislio bih da li da idem na OI, ali zasada idem - poručio je prvi reket sveta.

Rezultati: Molkan - Verdasko 2:0, Đoković - Korija 2:0, Martin - Lajović 2:1, Delbonis - Baena, predaja Baena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!