FENOMENALNO ZA SRPSKI VATERPOLO: U Novom Beogradu ponosni što su i zvanično organizatori F8 Lige šampiona

S. K.

16. 04. 2021. u 15:47

NOVI Beograd je i zvanično organizator Fajnal-ejta Lige šampiona u naredne tri godine. U klubu su ponosni što će ove godine, bez obzira što nema naših ekipa, dovesti krem evropskog vaterpola, ali i na činjenicu da će sledeće dve sezone biti učesnici završnog turnira. Jasno je i da će još više pojačati ekipu, jer F8 niko ne organizuje da bi statirao.

ФЕНОМЕНАЛНО ЗА СРПСКИ ВАТЕРПОЛО: У Новом Београду поносни што су и званично организатори Ф8 Лиге шампиона

Aleksandar Šoštar foto: N.Paraušić

- Fenomenalna stvar za naš vaterpolo, Novi Beograd, ali i ostale srpske klubove. Biće to veliki podstrek za sve nas, a puno će nam značiti što ćemo ove godine okupi najbolje evropske timove - ističe sportski direktor Novog Beograda Aleksandar Šoštar.

Legendarni vaterpolista je svestan da je malo vremena da se organizuje završni turnir, koji se igra od 3. do 5. juna. Organizatore nije obeshrabrilo ni što će se igrati u "balonu", u zatvorenom bazenu 11. aprila bez prisustva publike. Svi se nadaju, pa i LEN, da će se dogodine završnica odigrati na otvorenom bazenu. Podsetimo, Beograd je uskočio nakon što je Hanover odustao od organizacije turnira.

- Bez obzira što nam vreme nije saveznik, sigurno ćemo turnir organizovati na visokom nivou. Ekipe će kako i predviđa protokol LEN biti izolovane uz poštovanje svih epidemioloških mera. Jasno je i da će svi morati da dođu dan, ranije kako bi se testirali. Inače, veoma smo zahvalni Vladi Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Gradskom sekretarijatu za sport, gradu Beogradu, VSS i OKS - naglašava Šoštar.

S. K.

BIĆEMO JOŠ JAČI

MADA nije govorio o imenima Aleksandar Šoštar je naglasio da će se Novi Beograd pojačati kako bi bio ravnopravan sa najjačim evropskim klubovima. Već sada se zna da dolaze Duško Pijetlović, Radomir Drašović, Grk Angelos Vlahopulos. Pominju se i Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), kao i nekoliko igrača iz domaćih klubova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)