STRPLJENJEM DO PREDNOSTI: Odbojkaši Vojvodine dočekuju Partizan u trećem meču finalne serije

S. BAJIĆ

08. 04. 2021. u 13:35

ODBOJKAŠI Vojvodine namereni su da danas (17 časova) u Maloj dvorani „Spens-a", u trećem meču finalne serije „plej-ofa", nadigraju Partizan i vrate prednost.

СТРПЉЕЊЕМ ДО ПРЕДНОСТИ: Одбојкаши Војводине дочекују Партизан у трећем мечу финалне серије

FOTO OK Vojvodina

Recept za uspeh, Slobodan Boškan, strateg Novosađana, vidi u dobroj igri, boljem servisu i strpljenju, pa očekuje da njegovi izabranici povedu 2:1 u seriji.

– Partizan igra bolje kao domaćin, to je činjenica- kaže Boškan.- U drugoj utakmici u Zemunu, u kojoj su stigli našu prednost, bili su takođe željni da pokažu da mogu više. Sa druge starne, mislim da smo mi odigrali nešto slabije, posebno kada su se lomili treći i četvrti set. Trebalo je da u tim momentima budemo mirniji, koncentrisaniji u nekim elementima i odigravanjima. To kažem, jer je moglo biti i 3:1 za nas, s obzirom na to kako su izgledale završnice trećeg i četvrtog seta. Za nas su najveći problem bili njihov jači i naš slabiji sevris. Nismo nametnuli ono što smo želeli.

Trener našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva očekuje da će danas u „Spens-u" njegovi izabranici biti bolji  na servisu i prijemu, pošto bio u tom slučaju, kako istiće,  sebi olakšali igru.

- To je u modernoj odbojci veoma važno, jednostavno moramo napasti. Verujem da će ekipa biti spremna i da ćemo pokazati čvršći karakter. Što se tiče Blagojevića, on je bolje. Ima istegnuće mišića, a mi smo svi uložili napor da se to sanira. Dosta zavisi od toga kako se on oseća. On je spreman što se tiče voljnog momenta i stanja povrede. Videćemo kada počne utakmica – istakao je Boškan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije