PONOSNI NA SVOJE UZDANICE: U Radničkom srećni što su iznedrili igrače za rukometne reprezentacije Srbije

S. K.

08. 04. 2021. u 12:22

U RUKOMETNOM klubu Radnički ne kriju da su veoma ponosni. Za pet godina uspeli su da ostvare vrhunske rezultate, kao i da stvore igrače za reprezentacije Srbije. Selektor muškaraca Toni Đerona je nedavno pozvao Iliju Bogdanovića, a novi kormilar ženske selekcije Uroš Bregar računa na Milijanu Stošić. Srećni su i što je trener Rodoljub Kurandič pomoćni trener ženske juniorske selekcije.

ПОНОСНИ НА СВОЈЕ УЗДАНИЦЕ: У Радничком срећни што су изнедрили играче за рукометне репрезентације Србије

Foto: Arhiva Novosti

- Ponosni smo na rad trenera u ovoj sezoni, jer smo u svim kategorijama iznedrili reprezentativce Srbije. Poseban je osećaj kada znate da neki mladi iz Radničkoh imaju priliku da predstavljaju svoju zemlju. U mesecima iza nas, kada su zbog pandemije bili uskraćeni za normalno školovanje, SPD Radnički je bio jedino mesto gde su mladi ljudi kvalitetno provodili svoje vreme, družeći se i učećo puno o sportu i životu - naglasio je za sajt Kragujevčana generalni diretkor SPD Radnički Bojan Ilić.

Prezadovoljan je i direktor rukometnog kluba Stavra Rašković:

- Sa sigurnošću mogu da potvrdim da će i u budućnosti apsolutni prioritet Radničkog biti rad sa mladima i pravljenje novih reprezentativaca i nadam se da će u dogledno vreme okosnica naših ekipa biti igrači ponikli u našem klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024