HRVATI KUKAJU I NE MOGU DA PREŽALE: Riječanin koji je izabrao Srbiju doneo Srbima istorijski naslov

Novosti online

29. 03. 2021. u 16:32

HRVATSKI vaterpolo pretrpeo je težak udarac. Radnički Kragujevac je u Zagrebu uzeo naslov najboljeg u regionu favorizovanoj Mladosti i Jugu iz Dubrovnika.

ХРВАТИ КУКАЈУ И НЕ МОГУ ДА ПРЕЖАЛЕ: Ријечанин који је изабрао Србију донео Србима историјски наслов

FOTO: M. Vukadinović

Hrvati nikako da prežale poraz na domaćem bazenu. A kao ključnog igrača pominju Marka Radulovića za koga kažu rođeni Riječanin i Hrvat koji je izabrao Srbiju i doneo Srbima istorisjki naslov, piše “24.sata.hr”.

Podsećanja radi, Radnički je u finalu savladao Jug – 14:12, a Radulović je postigao četiri gola i bio najefikasniji igrač meča.

Jedan od najvećih talenata na ovim prostorima - Marko Radulović (19), izabrao je da nastupa za reprezentaciju Srbije, još prošlog leta što je zabolelo i te kako komšije.

Rođeni Riječanin je ponikao u Primorju iz rodnog grada, gde je dominirao kroz mlađe kategorije, a redovno je bio i jedan od najboljih u svim mlađim selekcijama Hrvatske.

Foto: Printskrin

 

Marko se 2018. preselio u Vojvodinu, godinu dana kasnije u Šabac, a prošlog leta u Kragujevac, gde je pojačao Radnički.

- Ne opterećujem se pozivima selektora, ali želim da igram za reprezentaciju Srbije. Voleo bih da dobijem poziv selektora Dejana Savića - rekao je pre godinu dana Radulović, što je dotuklo Hrvate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda