RADNIČKI SE NE PREDAJE: Kragujevčani gaje nadu da sutra u polufinale F4 Regionalne lige u Zagrebu mogu da iznenade Mladost

S. K.

26. 03. 2021. u 12:54

NIKO nije nepobediv pa ni Mladost. Vaterpolisti Radničkog su svesni da ih sutra (16.55) u polufinalu zavrešnog turnira Regionalne lige u Zagrebu očekuje težak ispit, ali veruju da imaju snage da iznenade "žapce", koji brane trofej.

РАДНИЧКИ СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Крагујевчани гаје наду да сутра у полуфинале Ф4 Регионалне лиге у Загребу могу да изненаде Младост

FOTO: M. Vukadinović

- Za nas je velika čast što ćemo posle šest godina igrati na fajnal-foru, pogotovo protiv Mladost. To je nešto za šta se trenira i radi. Možda ćemo na tu našu mladost izvući neku svežinu u ovom napornom ritmu koji nas prati duže vreme, a zadržati želju i agresiju koju smo imali tokom cele sezone. Vidimo neku svoju šansu, ali Mladost je Mladosz, pogotovo u Zagrebu - ističe strateg Radničkog Uroš Stevanović.

U drugom polufinalu od 20 časova sastaju se Jug i Jadran Split. U nedelju je finale od 19.00, a meč za treće mesto od 17.15 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)