VEĆ PRIJAVLJENE 24 EKIPE OD MAKSIMALNIH 25: Veliko interesovanje za učestvovanje na biciklističkoj trci Beograd - Banjaluka (FOTO)

S.M.

21. 03. 2021. u 17:04

ZA učestvovanje na 15 izdanju biciklisrićčke trke Beopgrad- Bnanjaluka vlada veliko interesovanje. Na najnoviji spisak ekipa, sad se nalaze 24 ekipe a limit je 25 ekipa ili 175 takmičara!

ВЕЋ ПРИЈАВЉЕНЕ 24 ЕКИПЕ ОД МАКСИМАЛНИХ 25: Велико интересовање за учествовање на бициклистичкој трци Београд - Бањалука (ФОТО)

FOTO: Novosti

- Možemo biti ponosni, da su trenutno 24 ekipe na listi. Sportski direktor će odlučiti koja će se od ekipa iz sive zone naći na zvaničnoj listi, poručili su organizatori za Novosti.

Inače poznato je i da će pošlogodišnji pobednik Jakub Kačmarek ove godine imati startni broj 1 na tradicionalnoj biciklističkoj trci “Beograd – Banjaluka”.

Poljak, koji vozi za ekipu Mazowsze Serce Polski, prošle godine je trijumfovao u vremenu 13:36.57 časova, a bio je 18 sekundi brži od Španca Martija Markeza.

- Nastup na trci “Beograd – Banjaluka” za mene je bilo sjajno iskustvo. Veoma sam uzbuđen što ću imati priliku da i ove godine nastupim na trci. Prošlogodišnja pobeda je bila moj životni uspeh i verujem da ću moći da ga ponovim, rekao je Kačmarek, koji je pohvalio organizaciju trke.

FOTO: Novosti

Podsećanja radi 15. izdanje trke “Beograd – Banjaluka” biće voženo od 22. do 25. aprila. Za sada su poznato da trka ide od Beograd pa dalje Šabac, Obrenovac, Bijeljina, Vlasenica a organizatori su u pregovorima sa Prijedorom, Prnjavorom i Dobojem za start posolednje etape čiji je cilj Banjaluka.

Inače Večernje Novosti su jedan od medijski sponzora trke “crvena majica” nosi ime Novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)