KIK BOKS SAVEZ SRBIJE DOBIO NOVOG PREDSEDNKA: Miodrag Jotić izabran na vanrednoj sednici

Novosti online

06. 03. 2021. u 17:30

NA vanrednoj izbornoj sednici Skupštine Kik boks saveza Srbije na zahtev više od trećine klubova članova Skupštine za novog predsednika Kik boks saveza Srbije većinom glasova izabran je Miodrag Jotić.

КИК БОКС САВЕЗ СРБИЈЕ ДОБИО НОВОГ ПРЕДСЕДНКА:  Миодраг Јотић изабран на ванредној седници

FOTO: Novosti

U toku izbornih predradnji pristigle su tri kandidature, ali je pre Skupštine jedan kandidat povukao svoju kandidaturu, tako da se biralo između kandidata Miodraga Jotića i Srđana Bugarčića.

Od 74 kluba koji su članovi Skupštine, na ovoj sednici je prisustvovalo 42 kluba, tako da je Skupština imala kvorum.

Posle obavljenog tajnog glasanja i prebrojavanja glasačkih listića, za Miodraga Jotića je glasao 41 član Skupštine a za Srđana Bugarčića 1, tako da je većinom glasova Miodrag Jotić postao novi predsednik Kik boks saveza Srbije.

FOTO: Novosti

Novi predsednik je predložio i lica za Upravni odbor i Nadzorni odbor, koji su takođe izglasani, te od danas Kik boks savez Srbije ima novo rukovodstvo: predsednika, Upravni odbor i Nadzorni odbor.

Miodrag Jotić je pionir kik boks sporta u Srbiji i prostoru bivše Jugoslavije, takmičar u kik boksu i savateu i mnogostruki nacionalni i internacionalni šampion, bivši trener i selektor srpske reprezentacije, edukator koji je u svojoj karijeri održao stotine seminara o kik boksu što u zemlji što širom sveta, dosadašnji sportski direktor

reprezentacije Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna