TRI "BALONA" DO FAJNAL EJTA: Održan žreb za vaterpolo Ligu šampiona

S. K.

19. 10. 2020. u 13:40

LIGA šampiona za vaterpoliste zbog pandemije korona virusa promenila je sistem takmičenja, tako da će se do Fajnal ejta, od 3. do 5. juna u Hanoveru, odigrati tri turnira u "balonu".

ТРИ БАЛОНА ДО ФАЈНАЛ ЕЈТА: Одржан жреб за ватерполо Лигу шампиона

N. Paraušić

U Rimu je danas održan žreb za grupnu fazu, pa su u grupi A: Olimpijakos, Pro Reko (Mandić), Jug, Špandau (Dedović), Marsej (Prlainović), pobednik kvalifikacione grupe A, a u B su: Ferencvaros (Jakšić), Barseloneta (Aleksić), Hanover, Jadran HN, Dinamo Tbilisi (Vapenski, Vasić), pobednik kvalifikacione grupe B.

Određeno je da se prvi "balon" održi od 14. do 17. decembra u Osetiju kraj Rima (grupa A) i od 15. do 18. decembra u Budimpešti (grupa B). Drugi "balon" je od 1. do 5. marta, a treći od 19.do 22. aprila.

Inače, za plasman u grupnu fazu boriće se i naš Radnički, koji će igrati na kvalifikacionom turniru grupe B od 11. do 15. novembra u Budimpešti. Kragujevčani su u grupi B1, u kojoj će se sastati sa domaćim OSC, Sintezom iz Kazanja, španskom Terasom i francuskim Turkoanom.

U B2 su: grčki Vuljagmeni, Breša (Lazić), Enka Istanbul i rumunska Oradea (Gojko Pijetlović, Rogač). Pobednik grupe B igraće u grupi B grupne faze.

U Ortiđi je grupa A, u kojoj su u A1: Ortiđa, Barselona, Steaua, Jadran ST, Primorac, a u A2: Solnok (Filipović, Duško Pijetlović, Drašović, trener Gocić), Mladost Zagreb, francuski Pej de,grčki Jdraikos.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati