BRIGA ZA BUDUĆNOST SRPSKOG SPORTA: Sportski savez Arilja u poseti SSS

N. Iljukić

utorak, 04. 08. 2020. u 17:45

БРИГА ЗА БУДУЋНОСТ СРПСКОГ СПОРТА: Спортски савез Ариља у посети ССС

Foto: SSS

VREME kada su sportske aktivnosti svedene na minimum, razvijaju se nove ideje i dogovori za neke buduće projekte koji bi mogli biti realizovani posle ukidanja mera zbog virusa korona.

Predstavnici Sportskog saveza opštine Arilje posetili su Sportski savez Srbije. Predsednik Saša Lukić i generalni sekretar Milinko Kušić na čelo Sportskog saveza Arilja došli su pre godinu dana, pa je ovo bila i prilika da se upoznaju sa generalnim sekretarom SSS Goranom Marinkovićem.

- Drago nam je da naše članice ne "spavaju" u ovom periodu. Verujemo da će novo rukovodstvo saveza nastaviti tradiciju održavanja pre svega Malih sajmova sporta za decu na teritoriji svoje opštine. Raduje nas njihovo interesovanje za ostale projekte Sportskog saveza Srbije, biće uključeni u edukaciju sportskih stručnjaka i učešće na Seoskim igrama Sportskog saveza Srbije 2021.godine - rekao je Marinković.

Prioritet svih ljudi koji brinu o srpskom sportu je zdravlje.

- Najvažnije je da se zdravstvena situacija u celoj Srbiji poboljša, ovaj period kada smo stopirali naše manifestacije koristimo za konstruktivne razgovore i dogovore kako ćemo funkcionisati kada se stvari vrate u normalu - dodao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)