TIJANA BOGDANOVIĆ SE VRAĆA TAKMIČENJIMA: Na druženju sa mališanima dvostruka osvajačica medalja rekla da planira povratak

S.Rajić

24. 05. 2024. u 15:02

DRUŽENjE budućih šampiona sa sadašnjim prvacima. U organizaciji TK "Galeb" juče je priređen događaj, koji je privukao veliki broj dece i njihovih roditelja. Ovo je bila jedinstvena prilika da se najmlađi upoznaju sa osnovama ovog sporta. Mališani su slušali i učili od legendarne Milice Mandić, Tijane Bogdanović, Nadice Božanić, Vanje Stanković, Andree Bokan i Leva Korneeva.

ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ СЕ ВРАЋА ТАКМИЧЕЊИМА: На дружењу са малишанима двострука освајачица медаља рекла да планира повратак

FOTO: M. Vukadinović

- Videti ovoliko zainteresovane dece i roditelja kako se upoznaju sa našim šampionima i željno upijaju osnovna znanja o našem sportu je izuzetno inspirativno. Naš cilj je da promovišemo zdrav način života i važnost bavljenja sportom od ranog uzrasta. Verujem da će mnogi od ovih mališana postati budući šampioni - rekao je osnivač sada već čuvenog kluba "Galeb" i trostruki najbolji trener sveta Dragan Gale Jović

Među demonstratorima bila je i Tijana Bogdanović. Dvostruka olimpijska osvajačica medalja, nije krila zadovoljstvo što je događaj okupio veliki broj dece.

- Ovo je sjajna akcija i odlična prilika za mališane da se upoznaju sa sportom. Kada sam ja započinjala da se bavim taekvondom, ovakih događaja nažalost nije bilo. Isto tako, nije bilo ni previše idola i nekoga na koga sam mogla da se ugledam. Zahvalna sam što sam ja sada uzor, pored Milice Mandić, Dragana Jovića i ostalih takmičara najmlađima. Sigurna sam da su uživali, baš kao što sam i ja u radu sa njima - istakla je srebrna olimpijka sa Igara u Riju 2016, i bronzana pre tri godine u Tokiju.

Tijana: Vraćam se!

DUGO nije bila Tijana Bogdanović u takmičarskom pogonu, međutim, to će se promeniti u drugoj polovini 2024.

- Nisam jedno vreme bila u takmičarskom ritmu, uzela sam mali predah. Ipak, volim sport, salu, često dođem i prijatno se osećam. Uvek mi je drago da sam deo taekvondo zajednice. Trenutno sam u pripremnom periodu, trebalo bi da imam neki turnir do kraja godine. Planiran je trening kamp u Vrnjačkoj Banji u avgustu - kaže za "Novosti" Bogdanovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)