ARILJE DOMAĆIN BUDUĆNOSTI RUKOMETA: Počinje državno prvenstvo za mlade rukometaše

Novosti online

24. 05. 2024. u 09:25

U organizaciji Rukometnog kluba Arilje, od danas do nedelje 26. maja biće održano državno prvenstvo u rukometu, za dečake uzrasta do 12 godina.

АРИЉЕ ДОМАЋИН БУДУЋНОСТИ РУКОМЕТА: Почиње државно првенство за младе рукометаше

FOTO: STC Arilje

Ovo je samo jedna u nizu sportskih manifestavija koje se ordržavaju u Arilju tokom godine. U sportskoj hali u Arilju za naslov praka Srbije boriće se sledeći timovi:

Novi Beograd, Radnički Kragujevac, Potisje Pleteks Ada, Metaloplastika Klenak, Dubočica 54 Leskovac, Zemun, Šamot 65 Aranđelovac, Hajduk Beška, Sinđelić, Dinamo Pančevo, Junior i Mokra Gora Zubin Potok.

FOTO: STC Arilje

Ovaj izuzetno važan sportski događaj se održava pod pokroviteljstvom opštine Arilje i Sportsko-turističkog centra Arilje. Mečeve će gledati i predsednik opštine Predrag Maslar, sa svojim saradnicima. Ulaz na sve utakmice je besplatan.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!