PRVACI POSLE 16 GODINA: Stonoteniseri Partizana u Klubu sportista na stadionu proslavili titulu prvaka Srbije

Novosti online

14. 05. 2024. u 23:22

TITULA se posle 16 godina vratila u Humskoj. Stonoteniseri Partizana predvođeni legenadrnima Aleksandrom Karakaševićem ponovo su šampioni Srbije. Crno-beli su u svom domu, u Klubu sportista sa prijateljima proslavili dugo čekani trofej.

ПРВАЦИ ПОСЛЕ 16 ГОДИНА: Стонотенисери Партизана у Клубу спортиста на стадиону прославили титулу првака Србије

FOTO: M. Vukadinović

- Pre nekoliko godina malo je falilo da se Partizan ugasi, a sada slavimo šampionsku titulu. Hteo bih da se zahvalim svima na ovom velikom uspehu. Uz nas je u presudnim trenucima bio i Aleksandar Karakašević, koji je izvukao iz sebe maksimum – rekao je predsednik kluba Bojan Milošević.

Trener Milorad Glišić je podsetio da je Partizan pre sedam godina bio drugoligaš, da je uspeo da se vrati u elitu i da ove godine u jakoj konkurenciji postane prvak države. Crno-beli su naime u četvrfinalu savladali Crvenu zvezdu, u polufinalu beočinski Radnički, a u finalu niški Železničar.

Aleksandar Karakašević je posle 17 godina obukao crno-beli dres, a u svom šmekerskom stilu je rekao da ne završava već počinje karijeru.

- Brzo smo se dogovorili, rekao sam da ću da igram za džabe samo da osvojimo titulu. Sledeće godine pokušaćemo da napravimo i rezultat u Evropi ako skupimo dodatna sredstva i mislim da je ovo početak Partizana koji bi mogao da postane ozbiljan klub u narednih desetak godina, što je neki naš cilj. Ovo je lepa stvar, a sada nam preostaje da napravimo ozbiljan klub – naglasio je Karakašević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!