RANJIV JE I JUG: Vaterpolisti Crvene zvezde u utorak u prvoj utakmici četvrtfinala Evrokupa gosti Dubrovčana

S. K.

08. 04. 2024. u 14:48

JUG je najveća prepreka vaterpolistima Crvene zvezde na putu ka F4 Evrokupa. Crveno-beli u utorak (20.00) u Dubrovniku u prvoj četvrtfinalnoj utakmici izlaze na megdan jednoj od najslavnijih evropskih ekipa. I ne kriju da bi voleli da iznenade "gospare" kao pre 11 godina u finalu Lige šampiona na Banjici. Revanš je 27. aprila u Beogradu.

РАЊИВ ЈЕ И ЈУГ: Ватерполисти Црвене звезде у уторак у првој утакмици четвртфинала Еврокупа гости Дубровчана

FOTO: M. Vukadinović

Današnji rivali su pre manje od mesec dana na turniru regionalne Premijer lige u Beogradu odmerili snage i slavili su Dubrovčani sa 14:13. Za tri dana ih očekuje okršaj i u Splitu.

- Neobično jeste, ali nama su daleko značajniji dueli u Evrokupu. I pristup mečevima i energija biće drugačija, verujem da ćemo i mi i oni igrati agresivnije - naglašava za "Novosti" uzdanica crveno-belih Dušan Vasić.

Iskusni vaterpolista podvlači da je Jug jedan od favorita za osvajanje trofeja, kao i da njegova snaga i u čuvenom bazenu "Gružu".

- Očekujem da oni krenu agresivnije, a mi ćemo učiniti sve da neutrališemo njihovo spoljnu liniju kako bismo se nadali povoljnom ishodu. U istorijatu naših duela dešavalo se da ih pobedimo, kao u finalu Lige šampiona ili u Regionalnoj ligi 2019. Mi smo poslednjih godina često bili potcenjivani, ali smo zahvaljujući kvalitetu, disciplini uspevali da nadmudrimo i jače ekipe od nas. U svakom slučaju imamo svoju šansu, fokusirani smo maksimalno na ovaj dvomeč - ističe Vasić.

.

Četvrtfinale Evrokupa

RANIJE su odigrani tri od četiri utakmica četvrtfinala Evrokupa. Rezultati: Vuljagmeni - Primorje 14:9, Steaua - Sabadelj 5:6, Savona - Špandau 10:11. Utorak: Jug - C. zvezda (20.00).

Revanši su 27. aprila, a Fajnal for 17. i 18. maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)