BIBIĆ UZ MLADE NADE: Srbija sa 13 aduta na Svetskom prvenstvu u krosu

S. R.

23. 03. 2024. u 16:05

SA 13 aduta Srbija će pokušati da se prikaže u što boljem svetlu na SP u krosu 30. marta. U Beogradu, na Ušću u Parku prijateljstva, glavna zvezda naše "kraljice sportova" biće naš najbolji atletičar na srednjim i dugim prugama Elzan Bibić.

БИБИЋ УЗ МЛАДЕ НАДЕ: Србија са 13 адута на Светском првенству у кросу

Foto: Tanjug

Uz Novopazarca, tu će biti i plejada kvalitetnih juniora koji će pokušati da pokažu blistav potencijal koji poseduju. Od mladih nada na spisku za planetarno takmičenje su: Aldin Ćatović, Sergej Kostić, Veljko Vasiljević, Kabir Ziljkić, Saima Murić, Mejra Mehmedović, Natalija Grujić, Lenka Nikolić i Jana Rajić. Boje naše zemlje u miks štafeti 4x2000 metara braniće: Bibić, Nikola Raičević, Teodora Simović i Milica Tomašević.

- Svetski kros je najveće trkačko takmičenje, nastupaju takmičari sa velikim iskustvom, spremnošću i jakim rezultatima u svim srednjeprugaškim disciplinama. Mi ćemo se predstaviti sa juniorima i juniorkama, ekipama kojima će značiti međunarodno iskustvo, da se ogledaju na najvećoj svetskoj sceni, a sve u cilju njihovog sportskog razvoja. Bibić će, uz Nikolu Raičvića, Teodoru Simović i Milicu Tomašević, probati da ostvari dobar timski plasman i da sa tom štafetom možda i najavimo da ćemo u budućnosti na taj način raditi na razvoju srednjih i dugih trčanja - ističe selektor Edin Zuković za sajt SAS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)