OD CIFRE DA VAS ZABOLI GLAVA: Evo koliko novca će zaraditi Gvozdeni Majk od borbe sa jutjuberom

Novosti online

22. 03. 2024. u 11:50

Kada je početkom marta zakazana borba Majka Tajsona sa 32 godine mlađim jutjuberom Džejkom Polom javnost je sa nestrpljenjem počela da odbrojava dane do 20. jula, a sada je objavljeno i koliko će novca zaraditi.

ОД ЦИФРЕ ДА ВАС ЗАБОЛИ ГЛАВА: Ево колико новца ће зарадити Гвоздени Мајк од борбе са јутјубером

Foto: Profimedia

Povratak Majka Tajsona u ring 20. jula izaziva veliko interesovanje širom planete. Bivši svetski šampion i jedan od najspektakularnijih nokautera ikad ukrstiće rukavice sa najboljim bokserom među jutjuberima, Džejkom Polom.

Čuveni influenser je pre četiri godine počeo da se bavi boksom i otad je odboksovao deset profesionalnih mečeva. Pobedio je devet (šest nokautom), jedini put bio poražen od od Tomija Fjurija, brata svetskog šampiona Tajsona.

Već su počel ida se pojavljuju snimci Tajsonovog treninga, a kako to obično biva, polako sevaju i zapaljive poruke upućene sa obe strane.

Duel će biti prenošen putem striming platofrmi, a već su pokrenute i glasine koliko će novca zaraditi Majk. Popularni "Tripl C" Henri Kehudo je istakao da se suma kreće oko 20 miliona dolara!

- Svima je jasno da će to biti velika isplata za Tajsona. Reklo bi se da će verovatno zaraditi oko 20 miliona dolara. Velike su to pare, ali lik će uskoro napuniti 58 godina. Džejk ima 27, a Majk 57 godina - rekao je Kehudo.

Poslednju profesionalnu borbu imao je 2005. godine, egzibicioni meč 2020. protiv Roja Džonsa Mlađeg.

BONUS VIDEO JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)