FERARI MOŽE DA ODAHNE: Sains uspešno operisan, Berman uskočio kao zamena (VIDEO/FOTO)

Novosti online

09. 03. 2024. u 13:06

Vozač Ferarija Karlos Sains junior neće nastupiti na Velikoj nagradi Saudijske Arabije zbog upale slepog creva, a njega će zameniti britanski automobilista koji se takmiči u Formuli 2 - Oliver Berman.

ФЕРАРИ МОЖЕ ДА ОДАХНЕ: Саинс успешно оперисан, Берман ускочио као замена (ВИДЕО/ФОТО)

Foto: Profimedia

Sains se osećao loše i pred drugi trkački vikend u sezoni. Španac je učestvovao na prvom i drugom slobodnom treningu, ali je potom utvrđeno da nije u stanju da se takmiči i da mu je neophodna operacija.

Španac je potom javnost obavestio da je hiruški zahvat uspešan i da bi ubrzo trebalo da se u potpunosti oporavi, a sve to je podelio na društvenoj mreži H.

Sains je prvi dan akcije u Saudijskoj Arabiji opisao kao "najnaporniji u dosadašnjem delu karijere“, a njegov zamenik Oliver Berman je zauzeo 11. mesto u kvalifikacijama.

Oliver ima 18 godina, član je Ferarijeve akademije i vozi za Premu. Uz "stalni“ angažman u Formuli 2, Britanac je i rezervni vozač Ferarija, pa zato dobija priliku da vozi u najbržem karavanu. Zbog promene okolnosti, on neće nastupati u ostatku trkačkog vikenda juniorskog šampionata koji je uz Formulu 1 u Džedi. Berman je već debitovao u Formuli 1 krajem minule godine, kada je zabeležio dva nastupa za Has – na prvom treningu Velikih nagrada Meksika i Abu Dabija.

Britanac je prošle sezone zabeležio četiri pobede i zauzeo šesto mesto u generalnom plasmanu.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)