"ORLIĆI" BRUSE IGRU U VRNJAČKOJ BANJI: Selektor juniorske rukometne reprezentacije Đorđe Teodorović pozvao 21 igrača

S. K.

04. 03. 2024. u 16:49

U EHF nedelji nacionalnih timova neće se okupiti samo seniori, već i članovi muške juniorske rukometne reprezentacije Srbije. Selektor Đorđe Teodorović je na pripreme od 11. do 16. marta u Vrnjačkoj Banji pozvao 21 igrača. Prve zvezde su Vukašin Antonijević i Ognjen Cenić.

ОРЛИЋИ БРУСЕ ИГРУ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Селектор јуниорске рукометне репрезентације Ђорђе Теодоровић позвао 21 играча

FOTO: RSS

- Drugo okupljanje juniora rođenih 2004. godine i mlađe na izuzetnoj destinaciji gde smo kao i svuda u Srbiji dobrodošli. Na tome posebno hvala RSS koji se uvek trudi da imamo izuzetne uslove za rad. Na ovom okupljanju radiće se čest dana na uigravanju i daljoj selekciji igrača koji će imati tu čast da našu zemlju predstavljaju na evropskoj rukometnoj smotri juniora. Takođe, šansu da se pokažu imaće i igrači koji do sada nisu bili pozivani. Na taj način obezbedićemo visok kvalitet rada, a ujedno i biti sigurni da niko od kandidata nije propušten. Sve što radimo služi za pripremu Evropskog prvenstva koje nas u julu očekuje u Celju - ističe za sajt RSS Teodorović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)