SRPKINJE TUGUJU, CRNOGORKE SLAVE: Oglasile se rukometašice posle dramatične utakmice u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

29. 02. 2024. u 20:22

RUKOMETAŠICE Crne Gore slavile su u Zrenjaninu u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i nakon drame u finišu uspele da savladaju Srbiju - 31:30.

СРПКИЊЕ ТУГУЈУ, ЦРНОГОРКЕ СЛАВЕ: Огласиле се рукометашице после драматичне утакмице у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Selektor pobedničkog tima Bojana Popović, zahvalila se publici u Zrenjaninu i pohvalila svoje igračice.

- Nije bilo ni malo lako, naročito u drugom poluvremenu, ali eto, mi nekako volimo sa igramo na jedan gol, ta neizvesnost kao da nas dodatno inspiriše i ostvarili smo ono čemu smo se nadali a to je pobeda - naglasila je Bojana Popović.

- Nismo ispoštovale dogovor iz svlačionice u drugom polivremenu, dozvolile smo da se dve najbolje igračice Srbije Janjušević i Jovović ubace u pravi mod, ali na kraju presrećne smo zbog pobede - naglasila je Itana Grbić, pokretač svih napadačkih kreacija u selekciji Crne Gore.

Primajući čestitke najefikasnija rukometašica na utakmici Matea Pletikosić kratko je prokomentarisala:

- Hvala na čestitkama, mislim da smo na kraju zasluženo došle do trijumfa, imale smo prednost u većem delu utakmice, ali čestitke i protivnicama na fer i veoma borbenoj igri.

Sa druge strane, tuga u domaćoj selekciji i žal za trijumfom koji je bio u ruci, ali su se nade brzo raspšile.

- Lagano smo primale golove u prvih 30 minuta, nikako nismo ispevale da konsolidujemo odbranu i to nas je koštalo 4 gola minusa na poluvremenu. U nastavku pronašle smo ritam, zatvorile prilaze našem golu, a proradio je i napad - istakla je najefilasnija u reprezentaciji Srbije Anđela Janjušević.

- Hvala publici na sjajnoj podršci, mislim da i pored poraza nismo razočarale, naročito ne igrom u nastavku, idemo dalje, borimo se i čekamo novi priliku več u revanšu u Podgorici - rekla je Jovana Jovović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)