SKANDAL TRESE SRPSKI SPORT! Milionska krađa u klubu, funkcioneri iza rešetaka

Novosti online

27. 02. 2024. u 10:34

Niški Železničar je prošle godine zbog neizmirenih dugovanja izbačen iz Super B lige i prebačen dva ranga niže, a nepunih godinu dana kasnije vest vezana za ovaj klub odnosi se na hapšenja, zbog, kako se navodi iz Ministarstva unutrašnjih poslova u ovom gradu, finansijskih malverzacija.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРПСКИ СПОРТ! Милионска крађа у клубу, функционери иза решетака

Foto: A. Ilić

Kako su prenele „Južne vesti”, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u koordinaciji sa Upravom kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. M. (1971), zbog sumnje da je izvršio krivična dela neosnovanog dobijanja i korišćenja kredita i drugih pogodnosti i zloupotrebe poverenja.

Uhapšeni su takođe B. K. (1981), G. B. (1967) i M. J. V. (1987) iz Niša, kao i A. M. (1982) iz Prokuplja. S. M. kao odgovorno lice, sumnjiči se da je od decembra 2021. do septembra 2022, sredstva od 1.688.596 dinara, koje je dobio od grada za potrebe kluba, iskoristio za drugu namenu.

Takođe se sumnja da je tokom 2022, na osnovu falsifikovanih računa, uz podstrekavanje ostalih četvoro osumnjičenih, na račune njihovih preduzeća prebacio 1.566.000 dinara, a koji su pripadale klubu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)