VELIKA OČEKIVANJA: Vojvodina navikla na trofeje

Novosti online

25. 02. 2024. u 13:15

Svanuo je i dan 59. finala Kupa Srbije u konkurenciji muškaraca u kojem će snage odmeriti odbojkaši Vojvodine i Mladog radnika.

ВЕЛИКА ОЧЕКИВАЊА: Војводина навикла на трофеје

FOTO: OSS

Ništa novo za ekipu Vojvodine, a ni za Andreja Rudića, koji dres iste nosi sedmu sezonu zaredom.

Postala je navika, okitio se svim odličjima u ovom takmičenju, ipak, svako novo finale je nova priča. Sada će se za zlato boriti kao iskusan među „mlađarijom” iz Novog Sada. Zato, počeo je smireno:

- Kada igraš u Vojvodini, jednostavno okruženje, ljudi iz kluba, igrači, svi su navikli na trofeje. To je najveći klub u državi, uz njega uvek idu pehari. Igrao sam dosta finala, tako da treme nema, ali se svakom iznova radujem i svako je prilika za nešto novo – rekao je Andrej Rudić, bloker Lala, pred put u Obrenovac, grad gde su sinoć prenoćili, a danas će tamo i ukrstiti koplja sa Mladim radnikom.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024