ŠVAJCARCI PREJAKI ZA LALE: Vojvodina bez trijumfa u prvom kolu Lige Evrope

Novosti online

13. 02. 2024. u 20:51

Šampion Srbije, ekipa Vojvodine poražena od ekipe Kadetena u Švajcarskoj rezultatom 27:24 (15:13, 12:11), u prvom kolu grupe 3 Lige evrope.

ШВАЈЦАРЦИ ПРЕЈАКИ ЗА ЛАЛЕ: Војводина без тријумфа у првом колу Лиге Европе

RK Vojvodina

Srpska ekipa bolje je otvorila meč i imala prednost od 10:6, ali vrlo brzo nakon toga došao je pad koji Vojvođani nisu uspeli da zaustave, pa su švajcarci već do poluvremena stekli prednost od dva gola.

U drugom delu utakmice, Kadeten je bio mnogo bolji rival i stekao čak pet golova prednosti, što je i prelomilo utakmicu. Do kraja srpski šampion nije mogao da stigne do preokreta pa je pobeda pripala švajcarskoj ekipi.

Najefikasniji u ekipi trenera Borisa Rojevića bili su srpski reprezentativac Petar Đorđić i Milan Golubović sa četiri gola, po tri su upisali Nemanja Ratković, Branko Tomić, Luka Rogan i Baris Puhovski.

U timu Kadetena bolji od ostalih bio je Oldin Tor Rihardsona, strelac čak osam golova, dok je Španac Đoan Kanjeljas dodao pet za sastav trenera Hrvoja Horvata.

Pored Vojvodine i Kadetena u grupi 3 nalaze se još danski Silekborg i nemački Flenzburg.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije