TRENER HRVATSKE OPREZAN: Srbija je ipak olimpijski šampion

Novosti online

11. 02. 2024. u 14:22

SELEKTOR vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak izjavio je ove nedelje da njegov tim ima respekt prema Srbiji i dodao da njegov tim mora da pruži 100 odsto mogućnosti ako želi da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva u Dohi.

ТРЕНЕР ХРВАТСКЕ ОПРЕЗАН: Србија је ипак олимпијски шампион

Foto: EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Srbija je osvojila prvo mesto u grupi C i plasirala se direktno u četvrtfinale planetarnog takmičenja, a "delfini" su ujedno izborili i plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Hrvatska je u osmini finala savladala Kinu 22:4. "Barakudama" je ovaj trijumf takođe doneo vizu za Pariz.

 - Plasman na Olimpijske igre - to je ono što smo želeli. Rekao sam već da Hrvatska mora da bude na OI. To je ono što pripada našoj reprezentaciji. Ovo je neko olakšanje, a sada ćemo da pokušamo da napravimo sve da ovaj turnir završimo na najbolji mogući način - rekao je Tucak, prenosi hrvatski "Indeks".

On je istakao da njegov tim ima maksimalan respekt prema vaterpolo reprezentaciji Srbije.

 - Možda ne postižu najbolje rezultate u poslednje dve, tri godine, ali su oni ipak olimpijski šampioni. Čini mi se da u toj reprezentaciji ima čak šest zlatnih olimpijaca iz Tokija. Na to ne bi trebalo više ništa da se doda. Međutim, verujem da možemo da ih pobedimo, imamo snagu za to, ali ćemo morati da odigramo sa 100 odsto mogućnosti - zaključio je Tucak.

Utakmica između Srbije i Hrvatske biće odigrana u utorak od 17 sati.

BONUS VIDEO: MALO SREĆE NIJE NA ODMET: Gol kojim je Olajinka doneo 2:0 Zvezdi protiv Voždovca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave