KRAJ VELIKE ODBOJKAŠKE TRANSFER SAGE! Evo gde karijeru nastavlja Tijana Bošković

S. K.

21. 01. 2024. u 14:55

TIJANA Bošković će i u narednoj sezoni predvoditi odbojkašice Ezačibašija. To je danas saopštio jedan od najboljih turskih klubova, ne navodeći finansijske detalje novog ugovora, koji će da važi da juna 2025. godina.

КРАЈ ВЕЛИКЕ ОДБОЈКАШКЕ ТРАНСФЕР САГЕ! Ево где каријеру наставља Тијана Бошковић

FOTO: N. Skenderija

- Sa ambicijom od prvog dana, za nove ciljeve. Svetski šampion, MVP, lider, naša legendarna kapitenka, koja je bila verna narandžasto-belom dresu devet godina, ostaje u svojoj kući i za narednu sezonu - piše u saopštenju kluba iz Istanbula.

Korektorka Srbije je u Ezačibaši došla 2015. godine iz Partizana Vizura. Turski mediji navode da je jedna od najboljih odbojkašica sveta imala ponude aktuelnog prvaka Evrope istanbulske Vakifbanke i Skandićija, ali je prelomila da ne menja sredinu. Navodno su još iz Vakifabnke nudili dva miliona evra po sezoni, koju je, nezvanično pojačao Ezačibaši. Ako je to istina postaće najpalćenija u obe konkurencije.

Ezačibaši je krajem prošle godine drugi put osvojio klupskom SP, a Tijana Bošković je bila proglašena za MVP turnira. U narandžasto-belom dresu osvojila je sve trofeje, osim titule prvaka Turske i Lige šampiona.

Fenomenalna korektorka blista i ove sezone, a klub iz Istanbula će u razigravanju za plasman u četvrtfinale Lige šampiona igrati sa ukrajinskim Prometejom Dnjiprom. Opravda li ulogu favorita za ulazak među četiri najbolje ekipe boriće se sa italijanskim Skandićijem.

Ove godine sa reprezentacijom Srbija napašće jedino zlato koje joj nedostaje, olimpijsko na Igrama u Parizu. Inače, sa našom selekcijom je osvojila olimpijsko srebro i bronzu, dva svetska zlata, a na evropskim prvenstva ima dve titule, dva druga i jedno treće mesto.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)