ŠUMAHERA LEČE UZ POMOĆ MERCEDESA: Isplivale neverovatne informacije u vezi sa legendarnim Nemcem

Novosti online

29. 12. 2023. u 11:34

PROŠLO je tačno 10 godina od kada je Mihael Šumaher doživeo povredu glave na skijanju u francuskim Alpima, od kada ga niko više nije video u javnosti.

ШУМАХЕРА ЛЕЧЕ УЗ ПОМОЋ МЕРЦЕДЕСА: Испливале невероватне информације у вези са легендарним Немцем

FOTO: AP

Jedna od najbolje čuvanih tajni na svetu je zdravstveno stanje legendarnog Mihaela Šumahera nakon kobnog pada na skijanju 2013. godine. Od tada se pojave samo povremeno neke izjave članova porodice ili prijatelja.

Šumaher je od 2013. godine potpuno napustio javni život, a niko sa sigurnošću ne zna u kakvom je stanju. Videli su ga samo članovi porodice koji brinu o njemu i poneki najbliži prijatelj. Navodno je u lošem stanju, ali su pronašli način kako da komuniciraju sa njim.

Vili Veber, bivši agent sedmostrukog prvaka Formule 1, optužio je porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju. Smatra da su sakrili od javnosti mnoge pojedinosti poput one da je bio u indukovanoj komi šest meseci, a boli ga i što nije video svog klijenta i prijatelja.

Inače, na lečenje legendarnog Nemca potrošena je ogromna svota novca. Deo terapije za oporavak slavnog Šumija je i stimulisanje njegovog mozga dobro poznatim zvukovima.

Kako prenosi pouzdani nemački "Bild", zbog procene da će se mozak sedmostrukog šampiona sveta aktivirati kada se nađe u poznatom okruženju, Mihael Šumaher je redovno vožen u mercedesu AMG koji je trebalo da posluži kao simulacija za bolid Formule 1. Šumaher je davne 1991. godine debitovao u najbržem karavanu na svetu, a zatim u narednih 15 godina karijere sebi izgradio status najboljeg svih vremena. Penzionisao se 2006. godine, a vratio 2010. godine i još tri sezone bio deo Formule 1. Istina, sa mnogo manje uspeha - njegovih sedam titula, dva druga i dva treća mesta u generalnom plasmanu na kraju sezone došli su u prvom mandatu.

Ipak, zvuk mercedesa koji je vozio tokom poslednje tri godine karijere urezao se u njegovo pamćenje. Zbog toga su lekari procenili da bi bilo dobro primeniti revolucionarnu terapiju - pokušali su da Mihaela Šumahera prebace u okolnosti koje su njemu dobro poznate. Na stazu, uz jake zvukove i mnogo brzine!

Čak ni to nije dovoljno da pojedini članovi porodice ili najbliži prijatelji slavnog automobiliste pomisle kako će se on u potpunosti oporaviti. Za sada nema dokaza o tome koliko je uspešna bila ova terapija, ali nemački mediji otkrivaju da je Mihael Šumaher pod nadzorom čak 15 članova lekarskog tima. Oni svakog minuta vode računa o slavnom sportisti, a u ekipi koja se brine o Mihaelu nalaze se lekari, asistenti i maseri. Takođe, pored njih postoji i lista ljudi koji mogu da vide Šumahera, a na njoj je tek nekoliko javnosti poznatih imena - između ostalih i nekadašnji direktor Ferarija Žan Tod, odnosno pomenuti vozač tog tima Luka Bader.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!