U JEKU RAZVODA: Ivani Španović upali u sobu u pet ujutru (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2023. u 13:46

Srpska atletičarka Ivana Španović se sa svojim timom u Južnoj Africi priprema za narednu sezonu, ali u centru pažnje prethodnih dana bio je i razvod braka sa Markom Vuletom, poznatim fitnes instruktorom.

У ЈЕКУ РАЗВОДА: Ивани Шпановић упали у собу у пет ујутру (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Ali nema ni tamo mira. Antidoping agencija ne bira kada će pokucati na vrata. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pokazali da je na doping test morala pre zore, u 5.50 časova! Ona je to ispratila uz fotku pribora za testiranje i poruku:

"Poslednji u 2023. godini. Ali ostalo je još 11 dana", napisala je Ivana i aludirala da ne bi bila iznenađena da je posete ponovo pre kraja godine. 

Očigledno je da je veliki fokus na atletičarima, a posebno na Ivani kao jednoj od najboljih na svetu, a idućeg leta su Olimpijske igre u Parizu.

Konačno posle nekoliko stresnih situacija, kako privatno, tako i na sportskom planu, sjajna atletičarka konačno može da se posveti treninzima. 

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)