ODBOJKAŠI PRED NOVIM IZAZOVOM: Finalni turnir Lige nacija krajem juna naredne godine u Lođu

Tanjug

18. 12. 2023. u 16:02

SVETSKA odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je ovog ponedeljka da će finalni turnir Lige nacija za odbojkaše biti održan od 27. do 30. juna naredne godine u poljskom Lođu, objavio je "OSS".

ОДБОЈКАШИ ПРЕД НОВИМ ИЗАЗОВОМ: Финални турнир Лиге нација крајем јуна наредне године у Лођу

FOTO: CEV

Srbija će svoje utakmice naredne godine u Ligi nacija igrati u Brazilu, Kanadi i Sloveniji. Interkontinentalni deo ovog takmičenja trajaće od 21. maja do 23. juna 2024. godine.

"Orlovi" će u sklopu prve sedmice LN, od 21. do 26. maja 2024. igrati u Rio de Žaneiru. U Brazilu će, pored Srbije i domaćina, igrati Italija, Iran, Argentina, Kuba, Japan i Nemačka.

Druga sedmica je na programu od 4. do 9. juna naredne, a naša selekcija je u grupi u Otavi sa Kanadom, Argentinom, Italijom, SAD, Holandijom, Francuskom i Kubom.

Odbojkaši će tokom treće sedmice, od 18. do 23. juna 2024, igrati u Ljubljani. Potencijalni rivali, pored Slovenije, su Poljska, Turska, Italija, Kuba, Argentina i Bugarska.

Svaka reprezentacija će tokom jedne sedmice odigrati četiri utakmice, a ukupno 12. Na Finalnom turniru Lige nacija igraće domaćin i sedam najuspešnijih reprezentacija.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave