DOLAZE NOVI KLINCI: Selektor juniorske rukometne reprezentacije Đorđe Teodorović veruje da će generacija 2004. biti uspešna

Novosti online

12. 12. 2023. u 13:03

ĐORĐE Teodorović, selektor muške juniorske rukometne reprezentacije, nada se i da će generacija 2004. i mlađi biti uspešna kao igrači rođeni 2002. Iskusni trener 18. decembra okupiće talentovane igrače.

ДОЛАЗЕ НОВИ КЛИНЦИ: Селектор јуниорске рукометне репрезентације Ђорђе Теодоровић верује да ће генерација 2004. бити успешна

FOTO: RSS

- Posle izvanrednih rezultata koje je postigla generacija rođena 2002. godine i mlađi, došlo je vreme za neke nove klince koji će nastaviti tamo gde su stali Kos, Dodić, Rogan, Zečević i ostali. Želja javnosti, ali i svih nas jeste da se kontinuitet dobrih rezultata nastavi, posebno jer i ova generacija važi za izuzetno talentovanu. Lično, ovo će mi biti prvo okupljanje sa ovim godištem i radujem se da sa članovima svog stručnog štaba krenem u novi izazov, sa istim ili još boljim rezultatima. Dosta momaka (Antonijević, Šijan, Feješ, Mirković i drugi) već su bili deo juniorske reprezentacije i sistem im je poznat. Startujemo 18. decembra, nakon čega nas očekuju prijateljske utakmice sa vršnjacima iz Hrvatske u Ivanić Gradu - ističe za sajt RSS Teodorović.

Na spisku su: Marko Draško, Nikola Zorić, Aleksa Bogunović, Filip Milovanović, Aleksandar Prštalo, Milija Papović, Aleksandar Antić, Luka Lazić, Mladenko Draško, Radovan Maljević, Luka Panić, Vojin Čabrilo, Nikola Bekić, Sava Radovanović, Leo Feješ, Ognjen Cenić, Đorđe Draško, Aljoša Damjanović, Brana Mirković, Aleksa Bukvić, Luka Jevtić i Vukašin Antonijević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)