SRPKINJE JURE SVETSKU KRUNU: U sredu 13. decembra u kineskom Hangdžou počinje klupsko SP

Novosti online

08. 12. 2023. u 13:01

U SREDU, 13. decembra u kineskom Hangdžou počinje 16. klupsko SP za odbojkašice. U A grupi su Ezačibaši (Tijana Bošković, Jovana Stevanović), kineski Tijanđin i brazilsku Žerdau Minas. a u B su Vakifbank (Bianka Buša, selektor Srbije Đovani Gvideti, član klupskog stručnog štaba Sanja Tomašević), brazilski Dentil Praja i vijetnamski Sport centar 1.

СРПКИЊЕ ЈУРЕ СВЕТСКУ КРУНУ: У среду 13. децембра у кинеском Хангџоу почиње клупско СП

FOTO: N. Skenderija

Prve dve ekipe izboriće polufinale, koje se igra u subotu. Finale je u nedelju.

Vakfibank Istanbul iz Turske je četiri puta bio pobednik Svetskog klupskog prvenstva. Ezačibaši Vitra Istanbul iz Turske i Imoko Volej Koneljano iz Italije su osvojili dve titule, a po jednu titulu su osvojili ruski Dinamo Kazanj, azerbejdžanska Rabita Baku, turski Fenerbahče Istanbul, italijanski Il Mesađero Ravena, kao i brazilski Solis Nestle, Leite Moka Sao Paulo i Sadia Sao Paulo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)