POBEDA VODI U TOP 8: Vaterpolisti Novog Beograda sutra u petom kolu Lige šampiona dočekuju Brešu

S. K.

21. 11. 2023. u 11:09

POBEDA vodi u četvrtfinale. Vaterpolisti Novog Beograda svesni da sutra (19.45) u petom kolu grupe A imaju prvu meč-loptu protiv Breše za plasman u drugu fazu Lige šampiona. Naš prvak želi da trijumfom nad vicešampionom Italije reši sve dileme, kako bi u poslednjem kolu rasterećen otišao u goste Sabadelju.

ПОБЕДА ВОДИ У ТОП 8: Ватерполисти Новог Београда сутра у петом колу Лиге шампиона дочекују Брешу

miloš vukadinović

- Prvi smo na tabeli i želeli bismo da pobedimo na domaćem terenu, učvrstimo se kao lideri u grupi i osiguramo prolaz među osam najboljih ekipa u Ligi šampiona. Svesni smo važnosti meča i u skladu sa tim se i pripremamo za Brešu. Pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo na najbolji mogući način, sigurno je da ćemo dati maksimum. Pokušaćemo da pružimo i više od toga kako bismo savladali kvalitetan tim kakav ima Breša. Motivacije i želje sigurno neće manjkati - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Vicešampion Evrope je u prvom meču, zahvaljujući čvrstoj odbrani, savladao Brešu sa 13:8.

- Zadovoljan sam našom igrom u odbrani u poslednje vreme, ali ne u potpunosti i to vam neće reći nijedan trener, pa to nećete ni od mene čuti. Ključ ubedljive pobede nad Brešom bila je upravo ta dobra odbrana i mislim da ne bi trebalo da bude drugačije ni večeras - naglašava Gocić.

Prekaljeni Miloš Ćuk veruje da mogu još jednom da nadmudre igrače Breše:

- Pred nama je izuzetno teška utakmica jer igramo protiv veoma jakog protivnika koji igra vrlo agresivno. Neće biti nimalo lak zadatak, ali naši rezultati u poslednje vreme nam daju neko ohrabrenje. Verujem da smo malo vratili i samopouzdanje, i dalje sve od nas zavisi što je najvažnije.

Raspored

PETO kolo Lige šampiona za vaterpoliste - grupa A, sreda: Novi Beograd - Breša (19.45), Sabadelj - Steaua (20.00). TABELA: Novi Beograd 9, Breša 8, Sabadelj 7, Steaua 0. Grupa B, sreda: Pro Reko - Jug (20.30), Olimpijakos - Dinamo Tbilisi (18.00). TABELA: Pro Reko 12, Olimpijakos 8, Jug 4, Dinamo T. 0 bodova. Grupa C, utorak: Ferencvaroš - Crvena zvezda (18.30), Jadran ST - Jadran HN (19.00). TABELA: Ferencvaroš 12, Jadran ST 6, C. zvezda 4, Jadran HN 2. Grupa D, utorak: Barseloneta - Vuljagmeni (18.45), Marselj - Špandau (20.00). TABELA: Barseloneta 12, Špandau 6, Marselj 6, Vuljagmeni 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja