SRPKINJE JURE DRUGO KOLO: Dva seta dele naša tri ženska odbojkaška kluba od plasmana u osminifinala Kupa CEV i Kupa izazivača

Novosti online

14. 11. 2023. u 13:59

DVA seta dele sva odbojkašice Crvene zvezde, Železničara i TENT-a od plasmana u osminufinala Kupa CEV i Kupa izazivača. Crveno-bele sutra (20.00) u revanš meču 16-finala Kupa CEV u Španiji igraju sa ekipom Tenerife, koju su u Beogradu savladale sa 3:0. Naš drugi predstavnik, Železničar od 19.00 u Lajkovcu dočekuje Kralove Pole, koju su u Brnu savladale sa 3:1.

СРПКИЊЕ ЈУРЕ ДРУГО КОЛО: Два сета деле наша три женска одбојкашка клуба од пласмана у осминифинала Купа ЦЕВ и Купа изазивача

foto oss

U revanš meču 16-finala Kupa izazivača TENT sutra (19.00) u Obrenovcu igra sa Sportingom, od kojeg je u Lisabonu bio bolji - 3:1. Ub se već plasirao u osminufinala pošto je izraelski Makabi iz Haife odustao od takmičenja.

Podsetimo pobeda od 3:0 i 3:1 vredi tri boda, od 3:2 dva, a poraz od 2:3 jedan. Ukoliko ekipe imaju isti broj bodova odlučivaće "zlatni set", koji se igra do 15 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice