GLEDAMO SAMO NAPRED: Kapiten odbojkaša Partizana Milija Mrdak ponosan što se ekipa trgla posle poraza od Insburka i pobedila Budvu

S. K.

12. 11. 2023. u 12:45

BOLAN poraz od Insburka na startu turnira grupe 5 druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona nije do temelja uzdrmao odbojkaše Partizana. Crno-beli su sinoć uspeli da se trgnu, da u drugom kolu zaigraju bolje protiv Budve (3:1) i dokažu da ipak nisu zalutali u trci za elitu. Beograđani večeras (20.00) igraju sa Las Palmasom, koji je juče preslišao Insburk sa 3:0.

ГЛЕДАМО САМО НАПРЕД: Капитен одбојкаша Партизана Милија Мрдак поносан што се екипа тргла после пораза од Инсбурка и победила Будву

CEV

- Posle teškog poraza od Insburka drago mi je što smo uspeli da odigramo na ovaj način. Budvani na papiru nisu u rangu Austrijanaca i Španaca, ali je trebalo vratiti se u normalu  i odmeriti snage sa njima. Na našu žalost odigrali smo najlošiji meč u sezoni na startu ovako bitnog turnira.Ali, to je sastavni deo sporta, gledali smo da ne razmišljamo o Insburku. Vreme ne možemo da vratimo i iskoristili smo duel sa Budvom da se vratimo na pravi kolosek. Bez obzira na snagu Budvana trebalo se uzdignuti posle poraza od Insburka i pokazati da smo ovde s razlogom – istakao je za sajt OSS kapiten crno-belih Milija Mrdak.

Podsetimo pobednici grupa 5 i 6 (igra se u rumunskom Galaciju), kao i najbolja drugoplasirana ekipa plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona.

TABELA: Las Palmas 6, Insburk 3, Partizan 3, Budva 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave